Güzelliğin Burcu Terazi!

TERAZİ BURCU VE GENEL ÖZELLİKLERİ


Terazi burcu Venüs tarafından yönetilir veVenüs tarafından güzellik ile donatılmışlardır.Zodyak'ın yedinci burcudur.Terazi burcunu kısaca özetlemek gerekirse;


En dengeli olan burçtur.Tüm burçlardan daha zarif ve kibardırlar.Terazi burcu dengeyi, adaleti ve siyaseti temsil eder.

Evliliğin insanlarıdırlar.Terazi burcu  kibardırlar kabalıktan hoşlanmazlar. Uyum bir terazi için önemlidir.Zeki olmalarının yanında çok saf ve temiz kalplidirler.Kolayca aldatılabilir.

İyi konuşmacı ve de çok iyi dinleyicidirler.Aceleci değildirler. Son derece de dengeli olan bu kişiler bazen kavgacı da olabilirler.Bir keçi kadar inatçıdırlar.Huzursuz olan yapıları üzüldükleri zaman iyice ortaya çıkar.Burcun kadını da erkeğide güzeldir.

Çabuk sinirlenmezler, sinirlendiklerinde ise çabuk sakinleşirler.
Dengeyi bu kadar fazla seven terazi bazen şaşabilir.Çok fazla yemek yiyebilir, çok fazla içebilir hatta çok fazla ilişkiye girebilirler. Bu durum karşısında oluşturmak istedikleri uyumu kaybederler.
Hem duygusal hem de eğlenceli bir insandır.

Ağlamayı seven, kolayca göz yaşı döken bir burçtur terazi.Çoğu insan Terazinin çift karakterli olduğunu düşünebilir, ancak değildirler.Duyguları aşırı derecede zengindir. Son derece mantıklıdırlar.
İtaatin ne olduğunu bilmez. Adildirler.

Tartışma esnasında karşı tarafı çileden çıkarabilirler.Sinirli bir insanı sakinleştirecek güce sahiptirler.Aceleci değillerdir.Dürüst yapıları ile sevilen kişilerdir. Huzuru severler.Sanat için biçilmiş kaftandırlar.Romantiktirler.Romantiklikten uzak bir terazi düşünülemez.

Birazda olsa huysuzdurlar.İç dünyaları çelişkiler içindedir ve bazen içleri bir yanardağ gibi patlayabilir.Naif kişilikleri nedeniyle tembel gibi görünebilirler ancak değillerdir.Beğenilmeyi ve sevilmeyi severler.Kolay kolay tek eşliliği benimsemezler.

Sosyal hayatı hareketli ve eğlencelidir.Sevdiği zaman tüm kalbiyle bağlanır.Hayatı değerlendirirken kötü yönlerini değil iyi yönlerini hep ön plana alır. Sevinç ve üzüntü arasındaki dengeyi kolaylıkla kurabilir.Gülümsemesi, onların en önemli silahlarıdır.Müziği çok severler.Edebiyata da oldukça değer verirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder