Burç Kuşağının en Tehlike Burcu Akrep !

AKREP BURCU VE GENEL ÖZELLİKLERİ

akrep burcunun tehlikesi arzu ve tutkunun burcu akrep
Akrepler burçlar kuşağının en ciddi, sinirli ve en çok ağzı kapalı burcudur. Gözlemleme yeteneği üst seviyede olan akrep duygularını gizleme gereği duymaz.Ancak her zaman saldırıya geçmeye hazırdırlar. Çelişkili bir kişilik onun yanında da sevimlilikleri üst Safalarda olan akrep cömertliğiyle de ön plana çıkar.Aksiliklerinin yanında çok kırılgandırlar.

Çok fazla gülmezler akrepler, ihanete uğramış bir akrep acısını bir kenara koyar ve düşündüğü tek şey intikam olur. Soğukkanlılıkları bir çok burca göre üst sıralardadır.Akrepler gariptir ki kendilerini sinirli bulmazlar.


Dostukları fazla uzun sürmez ve genellikle kolay bozulur.çok duyarlı olmalarından kaynaklanan bu durum akrepler için hem üzücü hem sinir bozucudur. Hatta bazen dostlukların yerini düşmanlık alır.Karşısında ki kişi içten değilse ona güvenmek bir akrep için çok zordur.ama bir kere güvendi mi bütün kapılarını açarlar. Astroloji göre akrep kötülük, şiddet hatta cehennemin temsilcisidir.
Peki akrebin şeytansı yapısının olduğunu söyleyebilir miyiz? Hayır o kadar da değil ! İnsanlara kötü şeyler yaptırabilecek güce sahip olan bu akrep gücünü tutkusundan alır.

Plüton'un etkisi altında ki Akrep burcu ateş gibidir . Duygularını kontrol altından tuttuğu sürece enerjisini iyi yöde kullanabilen akrep kontrolünü kaybettiğinde adeta bir kötülük yumağıdır.Aşırılığı sever akrep hem çok iyidir hem çok kötüdür.

Akrep burcu denemekten korkmaz hayat onlar için bir laboratuar gibidir.Denemekten korkmazlar. Yaptıkları, yaşadıkları her şeyi çok ciddiye alan akrep etrafında hep kalın çizgiler vardır.

Kazanmak için her yolu denerler, karşılarına çıkan engellerle savaşır genelde hep üstesinden gelirler.İnsanların oynadığı oyunları bozmak onlar için bir eğlencedir. Yalan söylemek onlara göre değildir. İnsanları aldatmayı sevmezler dolayısıyla yalancılardan da nefret ederler.

İnsan sarrafı kalıbı akrep için yazılmıştır adeta bakışlarıyla insanları çözebilirler.Bir akrebin özel hayatına karışmak düşünülemez hemen saldırganlaşabilirler.Kibirleriyle üst sıralarda olan akreplerin egosu çok yüksektir. Hep yamaçlarda kenarlarda yaşarlar.

Akrep ne istiyorsa onu elde eder, sosyal hayatında da hep akrebin dediği olmak zorundadır. Yaşama sıkı sıkı bağlı olan akrepler arzu kelimesiyle özdeşleşirler.Gözlerinde ki ateşten her şey anlaşılabilen akreplerin sevgisi de nefreti de ortadadır. Akrep burcu riyakar insanlara tahammül edemezler ve her fırsatla onları yerle bir ederler.

Kuşucu olan akrep yeni fikirleri benimsemekte zorlanırlar. Acımazsızdırlar hatta birazda Vahşidirler.Gösterişten uzak olan akrep tek başına bir başarıyı sahiplenmeyi severler.Hedeflerinde önüne geçen her şeyi yıkarlar. İyi ya da kötü asla kendilerine yalan söylemezler.

Karşısında ki insanın zayıf noktasını yakalarsa bu karşısında ki için hiç iyi sonuçlar doğurmaz. Sevgiyi ve ilgiyi seven akrepler sık sık sevgili değiştirme konusunda da ustadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder