Kararsızlığı ve Gaddarlığı ile Boğa!

BOĞA BURCU VE GENEL ÖZELLİKLERİ ( TAURUS)


boğa burcu, boğa burcunun özellikleri, burçlar, astroloji


Boğa burcu bir keçiden daha fazla inatçı olabilir. En gaddar burçlar arasında da yerini alır ve yapması gerektiğine çok zor karar verir ama karar verdiğinde de kimse bir boğayı durduramaz.

En güçlü burçtur boğa burcu, sağlam olması güvenilir olması bu burcun en önemli özelliklerinden biridir. Mantıkla hareket etmezler daha çok duygularına tutunurlar.

Genelde işlerine yarayacak şeyleri tercih ederler. İşlerine yaramayacak şeyler yanlarından dahi geçmez. Boğalar her zaman kendini mutlu edecek şeylerle ilgilenirler.



Zamanın kısa olduğunu ve bunu en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğine inanan boğa burcu kimi zaman bencil olarak da adlandırılırlar.

Hâlbuki boğa burcu bencil değildir ve inanılmaz derecede sabırlıdır. Tahammül derecesi çok yüksektir, müsamaha gösterir ama haksızlığa uğradığında hırslı yapısı ortaya çıkarak öfkelenmesine neden olur.

Hareketli bir yaşamdan hoşlanmaz boğa burcu, kök salmak, yerleşik bir hayata bağlı kalmak ister. Ağırbaşlı ve tutuculuğu ile dikkat çeker.

Pratik bir zekaya sahiptir. Kalıcı işlere önem verir.Konforu oldukça sever. Boğa burcu biraz kıskanç ve emredici davranışlarda bulunabilir. Bunun sebebi ise hayal kırıklığına uğradığında saldırgan olmasıdır.

Çok dayanıklıdır, yeni konuları kolay kolay benimsemez, araştırır, dener ondan sonra bir fikri Kabul edecekse kabul eder.

Başarıya ulaşmak boğa burcu için hiç zor değildir. En güzel özelliklerinden biri de büyük şeyler değil ufak tefek şeylerden bile mutlu olmayı bilmesidir.

Çok iyi bir dost, arkadaştır. Vefalıdır. Huzur verir insana, olumsuzluklardan uzak durarak kendini mutlu edecek ve çevresini mutlu edecek şekilde yaşamayı tercih eder.

Boğa burcu Biraz çekingendir, sessiz ve sakindir. Bazen kendinden beklenmeyecek derecede sinirli de olabilir fakat kin tutmaz. İnsanları affeder, hoşgörülüdür ve dürüsttür.

Birine yardım edilecekse bir boğa asla geri kalmaz. Sorumluluk sahibidir. Boğa burcu övülmek yerine başarıya ulaşmayı sever. Çünkü Venüs tarafından yönetilir.

Doğaya inanılmaz derecede bağlıdır. Yaşamlarında ki boş zamanları toprağa basarak , ormanlarda doğa ile iç içe geçirmek ister.

Ani değişimler yaşar. Duygusal değişimler dengelerini bozar. Bu boşlukları, dengeleri yerine getirmek uzun bir süre alabilir.

Boğa burcunun yıkmak zordur.Her zaman dik başlıdır. Kuralları sever, kurallara uygun yaşamayı ister ancak sosyal hayatta uyumla ilgili problemleri vardır.

Çok korumacılığı boğa burcunu çoğu zaman zora sokar. Mantık ile hareket eder sevgi ve ilgi onlar için çok önemlidir. Her zaman ilgi odağı olmayı severler. Bebeklik döneminden başlayan ve ileri yaşlarda da hiç değişmeyen bir özelliktir.

Boğa burcu ilk adımı atmaktan hiç hoşlanmaz, özellikle durum ikili ilişkiler ise. Sabit fikirlidir boğa ve hayat onlar için rengarenk bir yelpaze değil aksine iki zıt renkten oluşur.

Asla pes etmezler bu da onların hayatına biraz zora sokar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder