Sakinliğini Koruyamayan Sıkılgan Koç!

KOÇ BURCU VE GENEL ÖZELLİKLERİ (ARIES)


astrolojide koç burcu, koç, burçlar, aries


Kuşağın sakin kalamayan, her işini aceleyle yapan ama tamamen bir yöneticilik vasfı ile süslenmiş burcudur koç. Önce harekete geçip sonra düşünürler. Bunun nedeni aceleci yapıya sahip olmalarıdır.

Keçi kadar inatçıdır. Yeni fikirlere açık yaratıcı olmaktan hoşlanan ama çok çabuk sıkılan bir yapısı vardır. Odaklanma da sorun yaşarlar. Enerjileri çok yüksektir hem fiziksel hem ruhsal açıdan.



Dünyanın pozitifliğini biraz da koçlar sağlar. Güler yüzleriyle çevrelerinde sevilen kişiler olurlar. Kimi zamanda şaşılacak kadar çok sinirlilerdir işte o zaman kimse yanlarında olmak istemeyecektir.

Aceleci yapılarından kaynaklanan sabırsızlıkları da ön plana çıkar. Alışkanlıklarından da vazgeçemezler. Parayı fazla önemsemezler, övgü onlar için daha önemlidir.

Bulundukları ortamda hep en ön planda bulunurlar. Koçları insanları yönlendirebilirler, sizin bir şeyi hatırlamanızı hatta unutmanızı bile sağlayabilirler. Biraz bencil bir yapısı vardır. Her zaman ilk başta kendisini düşünür haklı veya haksız olmasının pek bir önemi yoktur.

Öfkesini yıldızlardan alırlar. Koç burcu eğer bir şeyi isterse ona sahip olur planlı bir şekilde hareket etmesi gereken koç burcu bunu çokta fazla başaramaz.

Koç burcu biraz ihmalkârdır. Dünyaya kafa tutan bir Yaşam tarzını benimserler ve öyle yaşarlar. Hareketli, neşeli ve bulundukları ortamda sevilen kişilerdir. Asla içlerine kapanık değillerdir.
Zekâ seviyeleri yüksek olan koç burç biraz benmerkezci olduğu için diğer insanların duygu ve düşüncelerine çok fazla da önem vermezler. Kendine güvenleri tamdır.

Aklına gelen her şeyi söylemesiyle patavatsızlıkla da yargılanabilir. Macera onların hayatlarının bir parçasıdır. Sakin bir hayat asla Koç burcuna göre değildir.

Hayatında her zaman farklılıklar ister. Yapmacık değildir Asla çekingen değildir. Çekingen İnsanları kendilerine sıkıcı bulurlar.

Diğer insanların onlar hakkında ne düşündüklerini pek önemsemeyen koç burcu, ufak tefek detaylardan nefret eder, bilerek yapmasalar da çoğu zaman koç burcu biraz kırıcı davranabilir.
Kısıtlanmaktan hoşlanmazlar kısıtlandığını hissettiği an o insanlardan uzaklaşırlar. Özgürlüğünü çok bağlı olan koç, Yardım etmeyi de çok sever.

Karakter olarak sert olan koç burcu aslında duygusaldır da.. Koç burçları genelde uzun boylu ve yapılı insanlardır. Çünkü Kendilerine çok dikkat ederler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder