Para ve Başarının Öncüsü Oğlak!

OĞLAK BURCU VE GENEL ÖZELLİKLERİ

burçlar astroloji oğlak burcu para iş hırs

Kendi düşüncelerini ilk sırada önemseyen oğlakların özgüvenleri de çok yüksektir.Hayatlarında paraya çok önem verirler, iş ve para ilk sırada gelir.

 Bunlardan sonra ise aşk gelir ilk önce ki hedefleri her zaman kazanmaktır. Bir sistem oluştururlar, kendileri için kendi kendine koydukları kuralları asla çekinmezler.

Kimi zaman çok fazla inatçı yapılarıyla da dikkat çekerler, dış görünüşleri biraz ciddi olsa da içinde sevgiye, şımarıklığa muhtaç bir çocuk barındırırlar.



 Sorumluluklardan asla kaçmazlar, sorumluluklar istediği kadar ağır olsun onlar kalıp savaşmayı seçerler.Gelenek ve göreneklere şaşırtıcı şekilde bağlı kalırlar ve asla onlardan dışarı çıkmazlar.

Oğlak burcu sabırlı ve mantıklı olmanın yanında, çok da fazla çekingen davranışlarda bulunurlar. Mantıksızlığı asla gelemezler, mantıksız olan her şeyden geri kaçarlar.

Zamanı çok iyi kullanan oğlak burçlarının çok fazla şansa sahip oldukları söylenemez.Özellikle de oğlak burcu erkekleri şanssız olarak nitelendirilirler ama zaman sayesinde yeteneklerini ön plana çıkarabilir uç seviyeye taşıyabilirler çünkü zamanı çok iyi kullanırlar.

Oğlakların en büyük özelliklerinden biri de Azimli olmalarıdır.Organizasyonların başlarında genelde oğlak burçlarını görürüz.

Oğlak burcu değişim yaşayan bir burçtur 35 yaşından sonra çok belirgin bir değişim gösterirler.Kendini bulma konusunda her zaman bir arayış içindedirler, 35 yaşına gelene kadar yaşadıklarından hiç bir ders almayan oğlaklar, 35 yaşından sonra başlarından geçen olaylardan deneyim kazanmış olurlar. Aslında oğlak burcu sonradan kendini bulan meslek hayatında ki başarıları da geç yakalayan burçlardandır.

Hassas bir yapıya sahip olan oğlaklar bazen bu hassaslığı hastalık derecesine getirebilir. Eğer bunu engellemek için bir şey yapmaz ise asosyal, dış dünyadan bağlantısını koparmış insanlar haline dönüşebilirler.

Oğlak burcunun duygularını anlatmak zordur. Oğlakların soğuk görüntüsü aslında bir yanılgıdır ve dış görüntüsü ne kadar böyle soğuk olsa da içleri onun tam tersi sıcacıktır. Sadakat örneği bir burctur. En güvenilir sevgililer ve en güvenilir arkadaşlıklar oğlak burcuyla kurulur. Toplum kurallarını çiğnemezler.

Alçakgönüllülükleride en güzel özelliklerinden biridir. Oğlak burcunun yaptıkları işlerde çok hırslanırlar ve isimlerinin duyulmasını isterler.Gelecek nesillere fayda sağlamak gibi büyük hedefleri vardır.

 Çok eli açık bir burç değildir. Herhangi bir sorunda en doğru yolu bulmak için beklerler, soruna doğru ilerleyeceklerine karar verdikleri zaman çok ciddi bir şekilde bu yolda yürümeye devam ederler.

 Hırsı vardır.Karanlık yönleri mevcuttur.İstedikleri hedefe ulaşmalarını sağlayan en büyük özellikleri de bunlardır. Çok hırslı olan bu burç kontrolü kaybederse mutsuzluğa mahkum olacaktır. İşten ve para hırsından dolayı duygusal hayatlarını zaman ayıramadıklarını düşünürler ama içten içe sürekli kafalarında duygusal hayatlarıyla ilgili düşünceler döner.

Çok iyi denge kurarlar, çok sıkıcı bir çalışma hayatları olabilir. Çünkü çok ciddi,dengeli, sistematik çalıştırılır.

 Nazik bir insan olan oğlak burcu ön planda olmayı sevmez ve oğlak burcuna yaklaşmak zaten çokta kolay değildir.Arkadaş olarak kazandığınız bir Oğlak burcuna Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder