Girişimci Ruhu İle Dünyaya Yol Gösteren Yaylar!

YAY BURCU VE GENEL ÖZELLİKLERİ

yay burcu burçlar astroloji burçlarla ilgili her şey

Yay burcu tüm burçlar arasında ideallerinden vazgeçmeyen , iyimserliğiyle dikkat çeken ve en şanslı sayılacak burçtur. İnsanlar yay burcunu özgürlüklerine bağlılıklarıyla tanırlar.

Huzursuz bir burç olan yay aynı zaman da enerjisi ve coşkusuyla dikkat çeker.Dürüstlerdir.Bir yay kendisini en çok aç gözlü özelliğiyle belli eder.Her şeyi ister; öğrenmek , sevmek , sevilmek. Bilginin peşinde koşmaktan asla vazgeçmezler. Yolculuk etmek ve gezmek onlarda vazgeçilmezdir.Merakları çoğu zaman başlarına iş açar yayların.


Burçlar arasında çift karakterli olan 4 burçtan biridir yay, sürekli bir karmaşanın içinde kendileriyle savaşırlar.İnsanlara güvenmek onlar için basittir. Talih yönünden ilk sıralardadır. Jüpiterin kanatları altında şansla yıkanmışlardır. Aklını kullanan bir yayı kimse tutamaz.

Yalnız kalamayan yay burcu dostlarına çok bağlıdır. Kendine güvenleri inanılmaz derece yüksek olan yaylar sevecen, sevimli, neşeli ve iyi huylulardır.

Çif karakterli yayların bir tarafı dış görünümüne önem verirken, diğer tarafı aklı ön plana alır.
Yay bucunun fizikleri genellikle iyidir çünkü spor yapmayı ve kendilerine bakmayı severler.Yarışmayı severler.Diğer taraftan akla önem veren kısım ise, her türlü sorunu çözebilecek kabiliyete sahiptirler.

Yay burcu insanlarının konuşmaları etkilidir, kendilerini nasıl dinletecekleri iyi bilirler. Mizah duyguları gelişmiş, sosyal çevrenin aranan kişileridirler. Hayatlarına tutkuyla bağlı yaylar, özgürlüğü sonuna kadar yaşar ve hayatları kendi bıraktığı izleriyle dolup taşar.

Cesaretlerini kanıtlayacak işler yapmayı çok severler, girişkenlikleri her zaman onlara artı puan olarak döner.Çıkarcı bir yapı diyeme sekte, arkadaşlarını kendilerine fayda sağlayacak insanlardan seçerler.

Yaylar umutla doludurlar. Kendisinin yapmadığı işlerle bile övünürler. Kimi insanlar bu ünün yayı hakketmediğini düşünür.Tam bir liderdir. Bir liderde olması gereken tüm özelliklere sahiptirler.Sevimliliğine karşı bile bu lider suru bazen onu oldukça sert gösterebilir.

Yay burcu ile anlaşmak aslında hiç kolay değildir. Ama yaya burçları olmasa dünyada sürekli bir değişimin olmasından söz edemezdik. Yayın girişimciliği, bilgiye susuzluğu bir çok insana ufuk açmıştır.

Olgunlaşma yaşına 30 diyebilir. Prensiplerine bağlı, güçlü birer birey olurlar. Değişime inançları tamdır. Suçlamaları kabul etmeyen yapısıyla yay, materyalisttir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder