Çilek ve Yoğurdun Birleşmesinden Doğan Güzellik

Hautpflege Hautpflege  cilt bakımı cilt bakım cilt lekeleri cilt maskesi cilt kanseri cilt maskeleri cilt hastalıkları    cilt bakım ürünleri sivilce suna dumankaya  cilt bakım oyunları cilt bakımı oyunları    cilt beyazlatma  cilt lekeleri için  cilt maskesi cilt no sorgulama    cilt temizleme cilt bakımı cilt sağlığı maskeler doğal ev yapımı maskeler doğal sağlıklı sağlık bakım güzel  skin care skin care skin blemishes skin mask, skin cancer, skin masks, skin diseases, skin care products, skin masks for acne offers DUMANKAYA skincare games skincare games skin whitening skin blemishes skin no questioning skin cleansing skin care skin health masks masks natural homemade natural healthy health good care Hautunreinheiten der Haut Maske, Hautkrebs , Hautmasken, Hautkrankheiten , Hautpflege -Produkte, Hautmasken für Akne bietet DUMANKAYA Hautpflege Spiele Hautpflege Spiele Hautaufheller Hautunreinheiten der Haut keine Befragung Hautreinigung Hautpflege Gesundheit der Haut Masken Masken natürliche hausgemachte natürliche gesunde Gesundheit gute Pflege
Çilek Maskesi;

Akneler için kullanılır. Çilek salisilik asit için doğal bir kaynaktır. Bunun yanında maskenin içinde olan yoğurdunda cildi yatıştırıcı bir özelliği vardır.

Malzeme Listesi:

- ¼ su bardağı Çilek ( taze )

-¼ su bardağı Yoğurt



Hazırlanma ve Uygulama:

1. Çilek ve yoğurdu oda sıcaklığında blender ile iyice karıştırınız.( blender yok ise bir çataldan da yardım alabilirsiniz)

2. Temizlenmiş cilde uygulayınız.

3. 10-15 dakika bekletiniz.

4. Daha sonra soğuk su ile yıkayınız.

5. Tek kullanımlık havlu ile kurulayınız.

Haftada bir kez uygulayınız.

NOT: Sitemizde yer alan yazılar çeşitli akademik kaynaklardan derlenmiş olup, sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen öncelikle bir doktora danışınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder