Siyah Üzüm Çekirdeği Şifa Dağıtıyor

Siyah üzüm çekirdeği, kara üzüm çekirdeği faydaları ve hangi hastalıklara iyi gelir.
Siyah Üzüm çekirdeği antioksidandır. Vücudu, iç ve dış kaynaklı serbest oksijen radikallerinden ve diğer radikallerden korur.Üzüm çekirdeği özütü flavonoid denilen vitamin benzeri grupta, oligomerik protoantosiyanidin maddelerini içerir. Siyah Üzüm çekirdeğinin antioksidan özellikleri, antioksidan vitaminler olan C vitamininden 20 kat ve E vitamininden ise 50 kat daha fazladır.
İnsan Sağlığına Faydaları:
1-Gözü maküler dejenerasyon ve kataraktan korur.
2-Damarları sağlamlaştırır, bu nedenle diabetli ve varisli kişilere son derece yararlıdır.
3-Hipertansiyon, kalp krizi ve felç olasılığını en aza indirir.
4-DNA bozulmasını önleyerek, Kanser riskini en aza indirir.
5-Damar sertliğini önler
6-Derimizin temel taşı olan "kollajeni" sağlamlaştırır bu nedenle deri sarkması dolayısı ile yüz kırışıklığına karşı çok etkilidir.
7-Romatizma, Allerji, iltihabi eklem romatizma ağrılarına karşı çok etkilidir.

Siyah üzüm yerken çekirdeklerini mutlaka çiğnemeliyiz, piyasada ve aktarlarda siyah üzüm çekirdeği içeren kapsullerde mevcut.

16 yorum:

  1. Cildinizin daha sıkı ve ışıl ışıl olmasını istiyorsanız düzenli olarak siyah üzüm çekirdeği tüketin.Aç olarak yoğurtla veya salatalara ilave edilerek yenebilir.

    YanıtlaSil
  2. Baska nelere faydali?

    YanıtlaSil
  3. ÜZÜM ÇEKİRDEĞİNİN FAYDALARINI, DAHA DOĞRUSU MUCUZESİNİ YUKARIDA BU SİTEDE VE DAHA BUNA BENZER BİRÇOK SİTEDE GÖRMEK MÜMKÜN, VE BU BİLGİLER SAĞLIKLA İLGİLİ UZMAN KİŞİLERİN ARAŞTIRMA SONUÇLARIDIR, AYRICA TIBBENDE KANITLANMIŞ, O YÜZDEN BENİM SİZLERE SİYAH ÜZÜM ÇEKİRDEĞİNİN ŞUNA YARAR, BUNA YARAR GİBİ ŞEYLER YAZMIYCAM, BUNA GEREKTE YOK ZATEN. AMA ŞUNU DİYEBİLİRİM SİZLERE, SİYAH ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ KULLANMAK İSTEYENLER ÖĞÜTÜLMÜŞ OLARAK ASLA ALMASINLAR. ÇÜNKÜ ÖĞÜTÜLÜNCE KENDİNE HAS ÖZELLİĞİ VE VİTAMİNİ KESİNLİKLE KAYBOLUR.MÜMKÜN OLDUĞUNCA MARKETLER VEYA AKTARLARDAN DEĞİLDE, KENDİSİ ÜRETİP KULLANIMA HAZIR HALE GETİREN YER - KİŞİLERDEN ALMALARINI TAVSİYE EDERİM. ÇÜNKÜ MARKETLERDEKİLER SİZLERİNDE BİLDİĞİ, TAHMİN EDECEĞİ ÜZERE RAF ÖMRÜ UZASIN DİYE KATKI MADDESİ OLMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK.
    Ayrıca bi not daha paylaşmak istiyorum sizlerle, ben kendim kullanıma hazır hale getirdiğim, ve öğütülmemiş siyah üzüm çekirdeği satıyorum, elimde az kaldı, 5, 6 kilo kadar, kilosunu 150 tl ye veriyorum.İsteyen tl den bana ulaşabilir, kargoyla gönderiyorum.
    Gelelim vereceğim örneğe; bir kişi sıgara için günlük 1 paket, 2 içen bile oluyo, en ucuz sıgarayı içse aylık en az 150 - 300 tl arası, vede içinde 4000 kadar zehir barındıran sıgarayı içer, ama bu mucuzevi şey için 150 tl yi çok görür.Üstelik sözkonusu kendi sağlığı olmasına rağmen :) Umarım bu örnek yeterli sizler için.
    Ben amasyalıyım, cep numaram : 05462646555
    HOŞÇAKALIN...

    YanıtlaSil
  4. yeşil üzümün de çekirdeği aynı faydayı sağlar mı

    YanıtlaSil
  5. Telefonunu bırakan arkadaşa sesleniyorum çok uyanık zannediyorsun kendini gel ben sana bedava vereyim üzüm çekirdeğini kilosu 150 tl imiş peeeeh

    YanıtlaSil
  6. 150 tl olurmu hiç gel ben ssana bedava vereyim

    YanıtlaSil
  7. 150 tl mi arkadaşlar ben baharatçıyım güvendiginiz aktardan alabilirsiniz hiç bişey olmaz çekildigi zaman kahve gibi yapın çok faydası olur 1 su bardagı kaynar suya 1 tatlı kaşık atın 3 öğün için ALLAH şifa versin inş

    YanıtlaSil
  8. Evet arkdaslar çok faydalı aktarlarda 100 tl malesef. ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstanbul, Küçükyalı'da az önce sordum. Kilosu 20 TL. Ancak şaraplık üzümden mi pekmezlik üzümden mi geldiğini söyleyemediler. Araştırıyorlar. Doğrusu pekmez üretiminden artık olarak çıkan çekirdektir.

      Sil
  9. ben kilosunsu 20 tl ye aldım

    YanıtlaSil
  10. ben daha dun aldim aktardan 15 tl hemde teneke kutu agzi kapali kazik yemeyin.

    YanıtlaSil
  11. Aktarlarda öğütülmemiş siyah üzüm çekirdeği 15TL den satılıyor ,bazıları yanına bir sıfır daha ilave etmiş çakallık peşindeler ,bu çakallara paranızı kaptırmayın .Aktardan alın gözünüzün önünde çekiyor hiç sıkıntı yok !

    YanıtlaSil
  12. Merhaba Uzum çekirdeğine 150 tl yazan arkadaş bu zihniyet yanlış 5 10 tl ye her yerden bulabilirsiniz araştırın

    YanıtlaSil
  13. ben 15 tl den pekmez yapan köylüden aldım

    YanıtlaSil