Muz'un Antioksidan Özelliği Vardır.

çikita muz Körper Kraft, Energie, Erkältungen, Grippe, Vorteile, Nutzen, Verlust, Brust, weich, Husten, Auswurf, Zahnschmerzen , Nerven, Midevi, Soothing, Krampf. Appetite Chiquita Banane Banane Banane Vorteile Ajdar Chiquita Banane Banane Banane Banane Träume und sehen Spiel  Body vigor, energy, colds, flu, Тело бодрости, энергии, простуда, грипп, преимущества, выгоды, потери, груди, мягкий, кашель, мокрота, зубную боль, нерв, Midevi, успокаивающий, спазмом. Аппетит Chiquita банан банан преимущества банан Аждар Chiquita банан банан банан банан сновидениями и увидеть игру benefits, benefits, loss, breast, soft, cough, sputum, dental pain, nerve, Midevi, Soothing, spasm. Appetite chiquita banana banana banana benefits ajdar chiquita banana banana banana banana dream dreams and see game  ajdar muz    Muz faydaları ajdar çikita muz    muz oyunu    rüyada muz    rüyada muz görmek

Muz

Bilimsel İsmi: Musa

Aile: Muzgiller (Musaceae)

Muzgiller ailesinden olup, anavatanı Güney Asya’dır. Ülkemizde en çok Anamur ve Alanya’da yetiştirilir. Sıcak bölgelerde yetişen, çok yıllık ve çok büyük bir otsu bitkinin meyvesidir.

Muz ağacının gövdesi toprak altında kök,sap veya soğan halinde bulunur. Yapraklan bu kök ile saptan çıkar. Meyvelerin tamamı sarkık bir sapın üzerinde toplu şekilde bulunur.


 Nişasta ve şeker bakımından oldukça zengindir.

Muz’un Faydaları:

Kan basıncının dengelenmesini sağlar.

Sindirim sistemine yardımcı olur.
Cilde için yaralıdır.
Vücuda enerji verir.
Antioksidan özelliği vardır.
Strese karşı sakinleştirici özelliği vardır.
Potasyum açısından zengin olan Muz böbrekler için faydalıdır.

NOT: Sitemizde yer alan yazılar çeşitli akademik kaynaklardan derlenmiş olup, sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen öncelikle bir doktora danışınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder