İktidarsızlık ve Bitkisel Tedavi

İktidarsızlık tedavi, neden, sebep
Erkek Genital Sistem İktidarsızlık:

İktidarsızlık Özellikleri: iktidarsızlık, ereksiyon yetersizliği veya sertleşme sorunu olmasıdır. Sağlam bir ereksiyon sürdürmek için yetersizlik olarak tanımlanır. Sinirler, damarlar veya penis dokuları etkileyen herhangi bir sorun iktidarsızlık sorunlarına ereksiyonu önleyebilir.

  İktidarsızlık birçok erkeği, özellikle 40-70 yaşında etkileyen bir sorundur. Ereksiyon ve iktidarsızlık sorunları bu disfonksiyon (işlev bozukluğu) infertilite (kısırlık) gibi bazı durumlarda neden olur.

İktidarsızlık belirtileri ve nedenleri:

Ereksiyon, penetrasyon izin vermeyen penisin şekli yetersizliği.

Psikolojik nedenler: Bu durum erkeklerin %90 etkiler. Erkekler üzerindeki toplumsal baskı, duygusal gerilim ve bazı ruhsal nedenler, bu durumu tetikler. Diğer kişisel nedenler ise, doğal bir şekilde vücudu göstermekte utangaçlık, sosyal veya dini engeller, eşler arasındaki iletişim eksikliği üzerinde bir etkiye sahip olur.

- Stres.

- Yorgunluk

- Anksiyete(kaygı)

- Uyarıcı tütün, alkol ya da kokain gibi uyuşturucular

- Hipertansiyon veya kalp sorunları için kullanılan ilaçlar, özellikle zayıf kan dolaşımı, kanın penis damarlarına gitmesi engel olan arterlerde trombüs gibi. 60 yaşında ki kişilerde, damar sertliği sorunları olan erkelerde iktidarsızlık kaçınılmazdır.

-Fiziksel sorunlar iktidarsızlık vakalarının %60'ını etkiliyor.

-Tümörler, prostat ya da testis malformasyon, ataksi, tiroid, şeker hastalığı, testosteron eksikliği, multipl skleroz, vb. gibi hastalıklar.

İktidarsızlık teşhis ve tedavi: iktidarsızlık ile ilgili sorunları formları ve bir dizi test sayesinde, bu soruna neden olabilecek psikolojik ya da fiziksel bir hastalık olduğunu anlamak için hekim müdahalesi gerektirir. Eğer herhangi bir fiziksel anormallik varsa, bu tedavi edilerek iktidarsızlık sorunu çözülür.
En yaygın testler arasında kan hormon seviyesi, şeker olup olmadığını FSH, LH düzeyleri, kolesterol ile ilgili bir takım testler yapılır.

İktidarsızlık için bitkisel kürler:

Süt ve Isırgan Tohumu:1 su bardağı süt içersine 6-7 gr ısırgan tohumu toz haline getirerek günde bir kez içilir.

Keçiboynuzu: 3 su bardağı suya 5-6 adet keçiboynuzu koyarak kaynatınız.3-5 dakika kaynadıktan sonra 20-25 dakika dinlendiriniz. Daha sonra süzüp, sabah akşam 1 su bardağı içiniz.

Kereviz: Erkeklerde isteği artırarak, zamansız iktidarsızlığı önlüyor. Çiğ yemekte fayda vardır.

Sivri Biber: C, P, K vitaminleri içeren biber erkeklerde arzuyu artırır.

NOT: Sitemizde yer alan yazılar çeşitli akademik kaynaklardan derlenmiş olup, sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen öncelikle bir doktora danışınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder