Kediotu & Uyku Bozuklukları için Süper Çözüm

uyku düzeni uyku nedir uyku hali uyku apnesi uyku duası bebek uyku setleri bebeklerde uyku
Kediotu

Her insanın hayatında uykusuzluk problemi vardır. Uykusuzluğa neden olan faktörler, stres, yer değişikliği, tıbbi etkiler, hastalık ya da ağrı nedeniyle olabilir.

En sık görülen uyku bozukluklarının bazıları; uykusuzluk, uyku apnesi, huzursuz bacak sendromu, narkolepsi, uyurgezerlik, karabasanlar, yatak ıslatma ve gece diş gıcırdatma gibi. Eğer kalıcı uyku sorunları yaşıyorsanız, sorunu tam öğrenmek için bir doktora başvurun. Uyku bozuklukları için tedaviler mevcuttur.

Ayrıca geceleri daha iyi bir uyku için yatmadan önce farklı alışkanlıklar edinip, uykuyu daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Uyku bozukluğu için bitkisel çözüm:

Kediotu: Kediotu uyku bozuklukları için kullanılan en yaygın tedavilerden biridir. Kediotu sakinleştirici, kas gevşetici ve derin uyku teşvik eden özelliklere sahiptir.

Bir çay kaşığı Kediotu kökü bir su bardağı sıcak su içerisine koyup, kapağını kapatın.10-15 dakika demlendirip, süzün. Biraz bal ekleyin ve sıcakken için. Huzurlu bir uyku için her gün gece yatmadan en az bir saat önce için.
Tedavi süresi, en az iki hafta olmalıdır.

NOT: Sitemizde yer alan yazılar çeşitli akademik kaynaklardan derlenmiş olup, sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen öncelikle bir doktora danışınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder