Kahve Telvesi ile Selülüte Veda

Selülit, selülit tedavisi,selülit kremi,selülit için,selülit hareketleri ,selülit diyeti ,selülit masajı,selülit giderici,selülit bitkisel,selülit nedir
Selülüte Veda

Kahvenin cilt üzerinde harika etkileri olduğu kanıtlanmıştır. Güçlü bir anti-oksidan maddeler içerir. Kahve gözenekleri sıkılaştırır ve cildin daha genç görünümlü olmasını, ölü cilt hücrelerini yok olmasını sağlar.

Kahve Kürleri:

Kahve ve Zeytinyağı

-2-3 yemek kaşık kahve telvesi

-2 yemek kaşığı Zeytinyağı

Kahve telvesi ve zeytinyağı etkili bir kombinasyondur. Bu karışımı özellikle selülit’den etkilenen alanlara uygulayın. Ilık su ile durulayın. Birkaç dakika cilde nazikçe dairesel hareketlerle fırça veya bir lif yardımıyla masaj yapın. Haftada 1 kez uygulayın. Düzenli yapıldığında büyük ölçüde selülitlerde azalma olacaktır.

Kahve ve şeker

-1/4 fincan kahve telvesi

-3 yemek kaşığı şeker veya kahverengi şeker

-2-3 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı

Kahve telvesi, şeker ve Hindistan cevizi yağını karıştırın. Bu karışımı selülitli bölgeye uygulayın. Duş yapıp, cilde nazikçe dairesel hareketlerle (fırça veya bir lif yardımıyla) masaj yapın.
Haftada 2-3 kez kullanın. Sonuçlar birkaç hafta içinde görünür olacaktır.

NOT: Sitemizde yer alan yazılar çeşitli akademik kaynaklardan derlenmiş olup, sadece bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle ilaç olarak sunulmamaktadır. Bu bilgilerden istifade şekli kişinin kendi sorumluluğundadır. Rahatsızlığınızın tedavisi için lütfen öncelikle bir doktora danışınız.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder