Acı Bakla (vücuttan Tuzu Atma)

Acı bakla, Acı bakla faydaları, Acı bakla zararları
Acı Bakla: Katı yağ, Lupinin, Spartein ve az uçan yağ bulundurur. Fazla yenmemelidir, zehirli madde içerir.

Baklagillerden: Acı taneleri kullanır ve otsu bir bitkidir.

Acı Bakla ve Faydaları:
Besleyicidir. Böbrek iltihabını gideren, idrar söktürücü ve idrar yollarını temizler. Baş ağrısını dindirir, Romatizma ve siyatik ağrılarını keser. Albümüm miktarını düşürüp, vücuda biriken tuzun atmasına yardımcı olur.


Bağırsak Sancıları için:
Acı bakla sirke ile kaynatılıp, bal ile tatlandırılarak sabahları aç karına bir çay bardağı içilir. Bu işlem bir hafta devam etmelidir. Bu karışımı içtikten sonra 2 saat yemek yenmemelidir.

Tıkanıklık Çözücü:
Acı baklayı kaynatıp, bal ile tatlandırıp 1 çay fincanı soğuk olarak içilir. Ara ara içilmeli ve bir süre sonra ciğer ve dalaktaki tıkanıklığı çözer.

Böbrek ve Mesane iltihabı:
Acı bakla kaynatıp, balla tatlandırılarak içilmeye devam edilirse böbrek iltihaplarını geçirir.

Vücuttaki tuz gibi ifrazatını atıcı:
Acı bakla kaynatılıp, balla birlikte günde bir çay bardağı içilmeye devam edilir. Vücutta ki tuzun atılmasına yardımcı olur.

Yara: Acı bakla unu, arpa unuyla karıştırıp, sirke ve zeytinyağıyla hamur haline getirip yara üzerine sarılır.
Acı bakla, baklanın kuvvetiyle acının şifasının birleştiği bir bitkidir. Normal ölçülerde kullanmak gerekir.
Uyarı: Bilgi amaçlıdır.Kullanılması gerekir ise mutlaka doktor kontrölünde olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder